Još jedan turski glumac dolazi u Srbiju!

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan turski glumac dolazi u Srbiju!

Nakon što je našu zemlju posetio Kasim i Bali Beg, došao je red na još jednog popularnog glumca koji je osvojio srca mnogih dama u Srbiji.

Jedna od najgledanijih TV serija ''Elif'', koju gledaoci u Srbiji imaju priliku da prate na Televizi Pink, prikovala je publiku uz male ekrane, što zbog zanimljive radnje, što zbog jednog od glavnih glumaca, mladog šarmera Emrea Kivilcima koji u seriji tumači ulogu Selima Emirouglua. Emre ima samo 28 godina, a za njim uzdišu žene širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Balkana.

Emre i njegova izabranica, koleginica iz serije, Gulcin Tundžoku, koja tumači ulogu Zejnep, krajem maja posetiće Srbiju i obići Beograd, u sklopu turneje gde obilaze zemlje gde je ova serija popularna.

 
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.