Jevtović skrivio penal, Konjaspor preživeo Bursu (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtović skrivio penal, Konjaspor preživeo Bursu (video)

Mogla je ekipa Marka Jevtovića do trećeg mesta na tabeli posle 20. kola, ali je dobro što je na kraju ostala neporažena u Bursi.

Pun uzbuđenja bio je poslednji meč 20. kola turske Super lige, ali su na kraju u Bursi izostali golovi.

Bursa je remizirala sa Konjasporom bez pogodaka, iako je pošteno reći da je domaćin večeras bio bliži pobedi.

Bivši vezista Partizana Marko Jevtović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naivno je skirvio penal u samoj završnici prvog dela igre, ali ga Umut Najir nije pretvorio u pogodak.

Nastavak je doneo nova uzbuđenja. Petnaestak minuta pre kraja domaćin postiže gol, ali posle sporne situacije u kojoj je golman Konje bio fauliran. Sudija je prihvatio sugestiju, pogledao snimak i VAR je spasao goste.

Na kraju je viđena podela bodova bez golova zbog čega Konjaspor ostaje na šestom mestu sa bodom zaostatka za Bešiktašom, Malatijasporom i Trabzonom.

Bursaspor’un VAR kararı ile iptal edilen golü pic.twitter.com/JD9F4O1Vtq

— Goal Radar (@goalradar) February 4, 2019
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.