Ja sam najbolji turski igrač ikad!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam najbolji turski igrač ikad!"

Košarkaš Njujork Niksa Enes Kanter kaže da je bio uvređen što se nije našao na fotografiji "NBA Europe", posvećenoj najboljim turskim košarkašima u tom takmičenju, ali da je problem ubrzo rešen.

"NBA Europe" je na svom Instagram profilu okačila fotografiju Džedija Osmana, Ersana Iljasove i Furkana Korkmaz uz natpis "Slavimo najbolje Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << košarkaše u NBA ligi".

Ubrzo je stigla reakcija Kantera. Fotografija je ispravljena i na njoj se našao i snažni centar.

- Postavili su tu fotografiju bez mene. Posle su promenili. Nazvali su me i izvinili se. Veliki sam čovek, tako da ću prihvatiti izvinjenje, ali to je bilo nepoštovanje. Ja sam najbolji turski igrač ikada! - poručio je 26-godišnji košarkaš rođen u Cirihu.

Kanter je 2011. izabran kao treći pik na draftu od strane Juta Džeza. U tom timu je igrao do 2015, usledile su dve godine u Oklahoma Siti Tanderima, da bi leta 2017. prešao u Njujork Nikse.

Ove sezone prosečno beleži 14.9 poena, 11.8 skokova i 2.1 asistenciju.

Apology Acceptedpic.twitter.com/LHOtcLPPGz— Enes Kanter (@Enes_Kanter) 03. децембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.