Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023, 16:31

JEZIVI SNIMCI IZ TURSKE: Čovek priklješten visi sa zgrade i doziva pomoć! Spasioci izvlače i decu FOTO i VIDEO

Tursku je u ponedeljak rano ujutru pogodio jak zemljotres jačine 7,8 po Rihteru, a sat kasnije usledio je novi udar jačine 6,7. Zemljotres je izazvao velika razaranja i u susednoj Siriji gde je najviše stradao grad Al Bab. Podrhtavanje tla osetlio se i u ostalim delovima Turske, Gruziji, Jermeniji, Kipru. U Turskoj i Siriji od […] The post JEZIVI SNIMCI IZ TURSKE: Čovek priklješten visi sa zgrade i doziva pomoć! Spasioci izvlače i decu FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEGDE JE BIO PROPUST" Seizmolog o zemljotresu u Turskoj - šta ako ovakva opasnost pogodi Srbiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023

Stravičan zemljotres pogodio je rano jutros, oko tri sata po lokalnom vremenu, jug Turske. Bio je jačine 7,8 po Rihteru, a sat kasnije usledio je novi udar jačine 6,7. Zemljotres je izazvao velika razaranja i u susednoj Siriji gde je najviše stradao grad Al Bab. Podrhtavanje tla osetlio se i u ostalim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.