ISPLIVAO SNIMAK PRIVOĐENJA PALČOVOG VOZAČA! Šokirao odgovorom na pitanje novinara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 17:43

ISPLIVAO SNIMAK PRIVOĐENJA PALČOVOG VOZAČA! Šokirao odgovorom na pitanje novinara (VIDEO)

Snimak vozača glavnog osumnjičenog za ubistvo Vanje Đorčevske.

Stefan Dimkovski je vozio glavnog osumnjičenog za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14) i negirao je krivicu u tom slučaju, piše "Skoplje 1". On je prebačen iz zatvora "Skoplja" u Šutci u zgradu Krivičnog suda u Skoplju.

Dimkovski je to rekao odgovarajući na pitanje novinara "Skoplje 1" koji ga je pitao to prilikom uvođenja u zgradu suda. - Vozio sam ga u bolnicu - rekao je Dimkovski i negirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kakvu pomoć osumnjičenom Palču koji je u utorak uveče uhapšen u Turskoj.

Dimkovski je osumnjičen da je vozio Palča u Tursku preko Srbije i Bugarske. Palčo je, prema navodima iz istrage, jednu noć proveo u jednom beogradskom hotelu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ocu ubijene Vanje zatvorenici priredili paklen doček, osumnjičene drže u posebnom delu zgrade

Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2023, 16:30

Otac i ostali osumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14) suočeni su sa oštrim revoltom ostalih pritvorenika u zatvoru Šutka u Skoplju.. Svaki put kad ih izvedu i vraćaju u Šutku zatvorenici ih vide kroz prozore, a zatim pozivaju, udaraju po rešetkama, vređaju…. Direktor zatvora...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.