Humanitarni bazar u Nišu za lečenje Marka Mladenovića, nedostaje skoro 7000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2020, 18:59

Humanitarni bazar u Nišu za lečenje Marka Mladenovića, nedostaje skoro 7000 evra

Nišlija Marko Mladenović boluje od tumora kičmenog stuba, kako ne bi ostao nepokretan za njegovo lečenje u Turskoj nedostaje skoro 7000 evra, a da bi se prikupio novac, u centru Niša, kod Banke Dobročinstva, u petak, 25. septembra od 12 do 17 sati biće organizovan humanitarni bazar.

Dvadesetdvogodišnji student Marko Mladenović je zbog bolesti trenutno nepokretan , a kako bi se oporavio, za njegovo lečenje u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Turskoj nedostaje skoro 7000 evra koje klinici treba uplatiti do ponedeljka. 28. septembra, te Banka Dobročinstva i humanitarna inicijativa ,,I ja sam dete sa ove planete” organizuju humanitarni bazar.

Na bazaru vas očekuju rukotovorine niških kreativaca (nakit, dekupaž radovi, ukrasne sveće, nakit i drugi asesoari, privesci, magneti...), knjige, umetničke slike, lutrija iznenađenja, dečije igračke i knjige itd- navode organizatori.

Takođe, kako biste pomogli Marku na fejsbuk strani I ja sam dete sa ove planete-humanitarna grupa možete kupiti vaučere niških preduzetnika po povoljnim cenama koji uključuju šišanje, kurseve engleskog, pranje kola, časove klavira i gitare i dr. Banka Dobročinstva je otvorila i svoje kase samo za Marka, a donacije Nišlije, kako kažu, mogu ubacivati dan-noć, do ponedeljka.

Rok za prikupljanje novca za lečenje mladog Nišlije je do ponedeljka, 28. septembra, a više informacija za pomoć putem poruke ili uplati novca na račun, možete saznati na link.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.