Hanska opština bogatija za terensko vozilo “stels”               

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hanska opština bogatija za terensko vozilo “stels”               

Direktor kompanije  Teklas automotive u Vladičinom Hanu  Fikret Ajnibal je predsedniku opštine  Goranu Mladenoviću uručio ključeve terenskog vozila marke “stels”, koje će se koristiti za dostavu hrane i lekova stanovnicima u brdskim krajevima.

Poklon je, kakoje istaknuto, inicijativa generalnog direktora ove turske Nebi Anilu, koji se na taj korak odlučio nakon lanjske posete hanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opštini.

Na daru se se zahvalio prvi čovek opštine Vladičin Han Goran Mladenović.

Vozilo će nam biti od velike koristi kako u zimskom, tako i u letnjem periodu, za dostavu lekova I hrane stanovništvu u brdsko-planinskom predelu naše opštine, ili za pružanje neke druge vrste pomoći. Četvorotočkaš će biti na raspolaganju svim službama u našoj opštini, ali i susednim, ukoliko im bude bio potreban”, istakao je Mladenović.

Kompanija Teklas automotiv u Vladičinom Hanu počela je sa radom aprila 2016. godine u adaptiranim pogonima nekadašnje Drvne industrije Sloga.

Foto_Han info

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.