Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Teo ne ide na Eurobasket?

Posle lepe vesti da se Nemanja Nedović oporavio i da će igrati za Srbiju na Eurobasketu, stiže jedna loša vest, nezvanična, a ona glasi da Miloš Teodosić ne ide u Tursku.

Rame Nemanje Nedovića je zdravo i bek Unikahe će putovati sa reprezentacijom Srbije na Akropolis kup u Grčkoj, a ako sve bude u redu i na Eurobasket u Turskoj. Ipak, svaku lepu vest prati i jedna loša. Naime, kako HotSport >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nezvanično saznaje, Miloš Teodosić će po svemu sudeći preskočiti evropsku košarkašku smotru. Kapitena ‘orlova’ tokom cele sezone muči list, a u Beograd je stigao i fizioterapeut Los Anđeles Klipersa.
On savetuje našeg plejmejkera da ne ide u Tursku sa nacionalnim timom kako ne bi pogoršao povredu lista. Naime, oporavak Miloša Teodosića ide dobro, ali je do 31.avgusta malo vremena da se povreda potpuno zaleči. Savet iz Los Anđelesa je da Teo ne putuje u Tursku, a jedna od varijanti jeste da se ‘mađioničar’ nađe u sastavu reprezentacije za Eurobasket, ali zaigra tek u drugom ‘nokaut’ krugu.
Sad je potrebno sačekati zvanični stav Košarkaškog svaeza Srbije.
The post HOTSPORT SAZNAJE: Teo ne ide na Eurobasket? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.