HIT FOTOGRAFIJA: Branson kleknuo pored Trampa, molio Boga da mu da mudrosti

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT FOTOGRAFIJA: Branson kleknuo pored Trampa, molio Boga da mu da "mudrosti"

Endru Branson, američki pastor koji je proveo dve godine u zatvoru u Turskoj, stigao je danas u bazu vazduhoplovnih snaga nadomak Vašingtona Američki sveštenik Endru Branson stigao je odmah po oslobađanju iz turskog zatvora u Belu kuću, gde je kleknuo pored predsednika Donalda Trampa i rekao da se moli za njega.Branson se, kako prenosi AP, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Ovalnom kabinetu pomolio Bogu da Trampu podari "nadprirodnu mudrost". "Zaista ste se borili za nas", rekao je Branson Trampu.A kada je Tramp zapitao Bransonovu suprugu Norin za koga je glasala na predsedničkim izborima 2016. godine, Branson, koji je u oktobru te godine priveden u Turskoj, našalio se rekavši da nije mogao da glasa iz pritvora.Tramp je rekao da su vođeni "dugi i teški pregovori za Bransonovo oslobađanje".Bransona je sud u Turskoj u petak osudio zbog terorističkih veza na tri godine zatvora, ali ga je potom oslobodio pošto je već proveo dve godine u pritvoru.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branson kleknuo pored Trampa, "Bože, daj mu mudrosti"

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 08:18

Vašington -- Američki sveštenik Endru Branson stigao je iz turskog zatvora u subotu u Belu kuću, gde je kleknuo pored predsednika Donalda Trampa i rekao da se moli za njega...Branson se, kako prenosi AP, u Ovalnom kabinetu pomolio Bogu da Trampu podari "nadprirodnu mudrost"..."Zaista ste se borili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.