Grof i Rnić testiraju crno-bele u Turskoj

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Grof' i Rnić testiraju crno-bele u Turskoj

Partizan pravi spisak rivala sa kojima će odmeriti snage tokom priprema u Beleku. Potencijalni rivali Krila Sovjetov i Volfsberger.

Veći broj potencijalnih rivala sa kojima bi mogle da se odmere snage bio je jedan od razloga što su crno-beli posle četiri godine odlučili da se vrate u staru bazu tokom zimskog pripremnog perioda.

Ekspedicija FK Partizan boraviće u turskom Beleku u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 25. januara do 8. februara sledeće godine, a napravljen je i provizorni plan odigravanja mečeva i rivala koji bi mogli da izađu na megdan ekipi Bate Mirkovića.

Za sada je ubeleženo pet datuma, kao i imena rivala protiv kojih bi Partizan trebalo da se sastane. Među potencijalnim rivalima nalaze se Krila Sovjetov koja vodi Miodrag Božović, kao i austrijski Volfsberger za koji nastupa Nemanja Rnić.

Prvi kontrolni meč crno-beli bi trebalo da odigraju 28. januara, dok bi "generalka" bila na programu dan pre povratka u Beograd.

28. januar

Partizan - Slovan Liberec (Češka)

31. januar

Partizan - Krakovija (Poljska)

2. februar

Partizan - Mladost Doboj (BiH)

6. februar

Partizan - Krila Sovjetov (Rusija)

7. februar

Partizan - Volfsberger (Austrija)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.