Izvor: Luftika.rs, 03.Mar.2021, 13:42

Fudbaler Andrija Živković uplatio čitav iznos za lečenje male Lane iz Niša

Fudbaler Andrija Živković još jednom je pokazao da je čovek velikog srca. Ovaj Nišlija je uplatio celokupan iznos za lečenje svoje sugrađanke, osmogodišnje Lane koja ima tumor u moždanom stablu i kojoj je neophodna zračna terapija koju može dobiti jedino u Turskoj.
Nakon što je pre nekoliko dana na društvenim mrežama počeo da se širi hitan apel za pomoć devojčici Lani, kojoj je otkriven tumor u moždanom stablu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji zahteva hitnu zračnu terapiju u Turskoj koja iznosi 23.000 evra, odlučio je da pomogne, a vest o tome su otkrili prijatelji Lanine porodice.
Danas se reč čovek piše imenom Andrije Živkovića. Ovaj divni mladić danas je uplatio celokupan iznos za Lanino lečenje….
Posted by Ana Šurdilović-Nikolovski on Tuesday, March 2, 2021

 
Živković je i ranije učestvovao u sličnim akcijama jer je pre tri godine pomogao novinaru Aleksandru Nikoliću, koji je bolovao od leukemije, da ode i medicinsku negu potraži u inostranstvu, pišu Južne vesti.
Mala Minja stigla u Ameriku po šansu za izlečenje: Ni 2 miliona dolara nije mnogo za jedan srećan osmeh deteta

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.