Fenerbahče raskinuo saradnju sa Gulerom

Izvor: RTS, 06.Avg.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče raskinuo saradnju sa Gulerom

Iskusni turski košarkaš Sinan Guler raskinuo je ugovor sa Fenerbahčeom, potvrdio je klub iz Istanbula.
Klub, čiji je trener Željko Obradović, odlučio je da iskoristi opciju iz ugovora i okonča saradnju sa 35-godišnjim plejmejkerom.

Guler je dve sezone proveo u Fenerbahčeu, nakon što je prethodno već igrao za gradske rivale >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Galatasaraj, Efes, Bešiktaš i Darušafaku.
Sa reprezentacijom Turske osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2010. godine na domaćem terenu i to kontroverzne pobede nad Srbijom u polufinalu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Fener se rastao sa iskusnim bekom

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019

Nakon dve sezone napustio je redove tima iz Istanbula...Fenerbahče je nakon dve sezone rešio da se rastane sa iskusnim turskim košarkašem Sinanom Gulerom...Ovaj 35-godišnji košarkaš je u redove ekipe Željka Obradovića stiga iz Galatasaraja, nastupio je na 20 utakmica u Evroligi minule sezone,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.