Fenerbahče ponizio Efes

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 18:50

Fenerbahče ponizio Efes

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Anadolu Efes rezultatom 108:66 u prvom meču polufinala šampionata Turske.

Fenerbahče je fantastično započeo polufinale domaćeg prvenstva i u pravom smislu te reči razbio Anadolu Efes rezultatom 108:66.

Tim Vase Micića ponižen je u Ulker Areni i ovo je jedan od najubedljivih poraza Efesa koji se pamti.

Upravo je srpski reprezentativac bio jedan od trojice dvocifrenih košarkaša "pregaženog" tima, a Micić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ubacio 10 poena koliko je imao Ante Žižić dok ih je sa 13 poena predvodio Ilajdža Brajant.

Na drugoj strani videli smo 18 poena Džonatana Motlija, 15 Najdžela Hejsa-Dejvisa, 12 Sameta Gejika, dok su po 11 poena postigli Ismet Akpinar, Tarik Biberović i Skoti Vilbekin, a sa 10 poena je meč završio Dajšon Pjer.

Naredni duel igra se u ponedeljak, a takođe je Fenerbahče domaćin i terba istaći da se finalna serija igra na tri dobijene utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FENER PREGAZIO MICIĆA I DRUŽINU: Efes na -42!

Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2023

Potpuni kolaps tima Ergina Atamana Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Efes 108:66 na svom terenu u okviru prvog meča polufinala turske lige. Oni su tako naneli svom protivniku jedan od najtežih poraza u skorijoj istoriji kluba. Sjajno je tim Dimitrisa Itudisa kontrolisao meč od početka do kraja....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.