0
Košarka

Vasilije Micic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

FENER PREGAZIO MICIĆA I DRUŽINU: Efes na -42!

Objavljeno: 03.06.23 u 21:20

Potpuni kolaps tima Ergina Atamana

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Efes 108:66 na svom terenu u okviru prvog meča polufinala turske lige. Oni su tako naneli svom protivniku jedan od najtežih poraza u skorijoj istoriji kluba.

Sjajno je tim Dimitrisa Itudisa kontrolisao meč od početka do kraja. Anadolu Efes je pružao dobar otpor u prvoj četvrtini ali onda je krenuo stmoglav pad, koji je kulminirao u poslednjoj četvrtini koju su domaći dobili rezultatom 31:12.

 

 

Fenerbahče je imao čak 8 dvocifrenih igrača. Džonatan Motli je ubacio 18, Najdžel Hejs-Dejvis 15, Sameta Gejika 12, dok su po 11 poena postigli Ismet Akpinar, Tarik Biberović i Skoti Vilbekin, a sa 10 poena je meč završio Dajšon Pjer.

U poraženom sastavu 13 poena je ubacio Elajdža Brajant, dok su po 10 dodali srpski reprezentativac, Vasa Micić i hrvatski košarkaš, Ante Žižić.

Sledeći meč je na programu u ponedeljak sa početkom od 19 časova a domaćin je ponovo Fenerbahče. Serija se igra na 3 dobijene.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter