Fener lako sa Tofašom, za 1:0 u seriji

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 01:30

Fener lako sa Tofašom, za 1:0 u seriji

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Tofaš na svom terenu rezultatom 93:78 i poveli 1:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa šampionata Turske, koja se igra na dve pobede.
Aktuelni šampion Turske nije imao puno problema sa ekipom iz Burse, koju je slomio u prvom poluvremenu, posle kog je imao 12 poena prednosti.
Hazer i Motli su sa po 17 poena bili najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kod pobednika, a naš Gudurić je ubacio tri poena.
Ture je upisao 23 poena i devet skokova za Tofaš.
Druga utakmica je na programu 31. maja u Bursi i tada će Fener imati meč loptu za polufinale. Fenebahče je inače u doigravanje ušao sa druge pozicije, a Tofaš sa sedme.
Danas je i Efes poveo protiv Darušafake, a sinoć su Turk Telekom i Pinar Karšijaka odbranili domaći teren i poveli 1:0 protiv Galatasaraja, odnosno Burse.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Mega na “plus 32“ protiv Vojvodine!

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023

Košarkaši Mege pobedili su danas u Beogradu ekipu Vojvodine sa 96:64 (19:8, 31:20, 22:23, 24:13), u utakmici petog kola Grupe B AdmiralBet Superlige Srbije.. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Matej Rudan sa 17 poena, Luka Cerovina je postigao poen manje, uz pet skokova, a Malkolm Kazalon je...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.