FOTO: Ulična mačka u Turskoj, teška više od 19 kilograma, mora na dijetu

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ulična mačka u Turskoj, teška više od 19 kilograma, mora na dijetu

Mačka od sedam godina, teška 19,2 kilograma u pronađena je u Izmiru, u Turskoj i biće podvrgnuta strogoj dijeti.

Iz Uprave za veterinarske poslove u opštini Karsijaka saopšteno je da je mačka hranjena na ulici i da se zbog kilograma otežano kretala zbog čega je smeštena na jednu polikliniku.

Urađen je zdravstveni pregled, a mačka je uvrštena u program za gubljenje kilograma.

S obzirom da su stres i gojaznost usko povezani, za mačku je posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dizajniran kavez u kojem će moći nesmetano da se kreće.

Ona je, zahvaljujući programu, već u prvih sedam dana tokom lečenja počela da gubi na težini, a tu će ostati sve dok ne ozdravi.

Autor: Anadolija
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mačka teška 19 kilograma krenula na dijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2018, 01:24

Mačka od sedam godina, teška 19,2 kilograma u, u Izmiru, u Turskoj, počela je s programom gubitka težine, prenosi Anadolija...Iz Uprave za veterinarske poslove saopšteno je kako je mačka hranjena na ulici i da se zbog kilograma otežano kretala zbog čega je smještena na polikliniku Taypark...Urađene...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.