Izvor: Radio 021, 02.Feb.2021, 13:30

FOTO: Državljani Srbije i Bugarske švercovali heroin iz Turske i prodavali ga u regionu i SAD

Pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, američkom agencijom DEA i bugarskom policijom, zaplenili su 22 kilograma heroina i uhapsili sedam članova organizovane kriminalne grupe.

U ovoj međunarodnoj akciji, u Srbiji su uhapšeni M. S. (36) iz Niša i M. T. (46) iz Čajetine i zaplenjeno je dva kilograma heroina, dok su istovremeno u Bugarskoj uhapšeni srpski državljanin Ž. M. (39), za koga se sumnja da je vođa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ove kriminalne grupe, i četiri bugarska državljana, a zaplenjeno je 20 kilograma heroina.

Kako se sumnja, ova grupa je, tokom prošle i ove godine, krijumčarila heroin iz Turske koji je potom prodavala u Bugarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Srbiji.

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nišlija deo međunarodne kriminalne grupe uhapšene zbog krijumčarenja heroina

Izvor: JužneVesti.com, 02.Feb.2021

U međunarodnoj akciji tokom koje su zaplenjena 22 kilograma heroina uhapšeno je 7 članova organizovane kriminalne grupe, a jedan od njih je 37-godišnji Nišlija, saopštio je MUP. Trojica uhapšenih su srpski državljani, među njima i vođa grupe, a četvorica iz Bugarske, dodaju u policiji. Oni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.