Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2023, 19:45

Erdogan pozvao Turke da glasaju, Kiličdaroglu da izvuku državu iz "mračne jame"

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pozvao je danas građane te zemlje da sutra glasaju u drugom krugu predsedničkih izbora, u kojem će mu rival biti kandidat opozicije Kemal Kiličdarodglu, koji je, zauzvrat, pozvao glasače da izvuku državu iz "mračne jame" Erdoganove dvodecenijske vladavine.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ERDOGAN POZVAO GLASAČE DA IZAĐU SUTRA NA IZBORE Kiličdarodglu apelovao na građane da zajedno izvuku Tursku iz "mračne jame"

Izvor: Blic, 27.Maj.2023

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pozvao je danas građane te zemlje da sutra glasaju u drugom krugu predsedničkih izbora, u kojem će mu rival biti kandidat opozicije Kemal Kiličdarodglu, koji je, zauzvrat, pozvao glasače da izvuku državu iz "mračne jame" Erdoganove dvodecenijske vladavine....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.