Izvor: Blic, 27.Maj.2023, 20:09

ERDOGAN POZVAO GLASAČE DA IZAĐU SUTRA NA IZBORE Kiličdarodglu apelovao na građane da zajedno izvuku Tursku iz "mračne jame"

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pozvao je danas građane te zemlje da sutra glasaju u drugom krugu predsedničkih izbora, u kojem će mu rival biti kandidat opozicije Kemal Kiličdarodglu, koji je, zauzvrat, pozvao glasače da izvuku državu iz "mračne jame" Erdoganove dvodecenijske vladavine. Kako javlja Rojters, Erdogan i Kiličdaroglu planiraju da privuku oko osam miliona glasača koji nisu izašli na birališta u prvom krugu izbora.
Pogledaj vesti o: Turska,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori u Turskoj: Erdogan pozvao građane da glasaju, Kiličdaroglu da izvuku državu iz "mračne jame"

Izvor: B92, 27.Maj.2023

Dan D očekuje Tursku 28. maja, kada će građani na predsedničkim izborima birati između Redžepa Tajipa Erdogana i Kemala Kiličdaroglua...Aktuelni predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pozvao je danas građane te zemlje da sutra glasaju u drugom krugu predsedničkih izbora, u kojem će mu rival...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.