Erdogan Turcima: Ne kupujte francusku robu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 15:04

Erdogan Turcima: Ne kupujte francusku robu

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je danas Turke da nikada ne kupuju francusku robu, dok je ponovo kritikovao francuskog predsednika Emanuela Makrona zbog njegovog stava prema muslimanima.

Erdogan je u subotu rekao da Makron ima problem s muslimanima i da mu treba "mentalna provera", što je dovelo do toga da francuska povuče ambasadora iz Ankare.

Slične komentare izneo je narednog dana i danas, tokom govora u Ankari, prenosi Rojters.

Makron je ovog meseca proglasio rat protiv "islamističkog separatizma" za koji veruje da zahvata neke muslimanske zajednice u Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan Turcima: Ne kupujte francusku robu

Izvor: RTS, 26.Okt.2020

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je svoje sunarodnike da ne kupuju francusku robu. To je poslednja u nizu kritika upućenih francuskom predsedniku Emanuelu Makronu zbog njegovog stava prema muslimanima. . Erdogan je prethodno rekao da Makron ima problem s muslimanima...

Nastavak na RTS...

ERDOGAN ZAGRMEO! Poručio svim muslimanima da jednu stvar više nikada ne rade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

Ankara zaoštrila odnos..Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je danas Turke da nikada ne kupuju francusku robu, dok je ponovo kritikovao francuskog predsednika Emanuela Makrona zbog njegovog stava prema muslimanima...Erdogan je u subotu rekao da Makron ima problem s muslimanima i da mu treba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Erdogan pozvao građane Turske na bojkot francuske robe

Izvor: Danas, 26.Okt.2020

Turski predsednik Tajip Redžep Erdogan pozvao je danas građane Turske na bojkot francuske robe zbog spora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i njegovog oštrog stava prema radikalnom islamu, prenosi BBC.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.