ERDOGAN ZAGRMEO! Poručio svim muslimanima da jednu stvar više nikada ne rade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 15:33

ERDOGAN ZAGRMEO! Poručio svim muslimanima da jednu stvar više nikada ne rade!

Ankara zaoštrila odnos

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je danas Turke da nikada ne kupuju francusku robu, dok je ponovo kritikovao francuskog predsednika Emanuela Makrona zbog njegovog stava prema muslimanima.

Erdogan je u subotu rekao da Makron ima problem s muslimanima i da mu treba "mentalna provera", što je dovelo do toga da francuska povuče ambasadora iz Ankare.

Slične komentare izneo je narednog dana i danas, tokom govora u Ankari, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi Rojters.

Makron je ovog meseca proglasio rat protiv "islamističkog separatizma" za koji veruje da zahvata neke muslimanske zajednice u Francuskoj.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Erdogan pozvao Turke na bojkot francuskih proizvoda, a EU da prekine ‘kampanju mržnje’ muslimana

Izvor: Danas, 26.Okt.2020

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je danas pozvao građane na bojkot francuskih proizvoda, a evropske zvaničnike da prekinu "kampanju mržnje" muslimana navodno koju vodi njegov francuski kolega Emanuel Makron.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.