Erdogan: Srbija i Turska, odlično

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Srbija i Turska, odlično

Njujork -- Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio da su odnosi Srbije i Turske izvanredni i da su na najvišem nivou u novijoj političkoj istoriji.

Erdogan je to rekao u četvrtak u Njujorku tokom kratkog susreta sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačić, u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Kako je saopštilo Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spoljnih poslova, prilikom srdačnog susreta sa šefom srpske diplomatije, turski predsednik je preneo da se raduje svom skorom dolasku u Srbiju i istakao je da se raduje tradicionalnom srpskom gostoprimstvu.

Podsetimo, neki beogradski mediji naveli su da Erdogan dolazi u Beograd početkom oktobra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.