Dačić s kolegama iz Kine, Španije, Libana, Kipra, Mađarske...

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić s kolegama iz Kine, Španije, Libana, Kipra, Mađarske...

Prvi potpredsednik Vlade ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nastavio je aktivnosti u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija velikim brojem bilateralnih susreta Prvi potpredsednik Vlade ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nastavio je aktivnosti u okviru generalne debate 74. zasedanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Generalne skupštine Ujedinjenih nacija velikim brojem bilateralnih susreta. Dačić se sreo sa ministrom inostranih poslova Narodne Republike Kine Vang Jiem koji ga tom prilikom pozvao da uskoro zvanično poseti Kinu. U kraćem razgovoru sa ministrom inostranih poslova Španije i novim visokim predstavnikom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozepom Borelom razmenjena su mišljenja o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.PROČITAJTE JOŠ - Amal Kluni razgovarala sa Dačićem o slobodi medija (FOTO) Šef srpske diplomatije imao je i kraće razgovore sa šefovima diplomatija Kipra Nikosom Hristoduludisom, Libana Žibranom Bazilom, Mađarske Peterom Sijartom, Norveške Ine Eriksen Soreide, Tunisa, Letonije, Nepala, Komora, Burundija, Kabo Verdea, te s državnim sekretarom Svete Stolice Pjetrom Parolinom, generalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije i drugima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ERDOGAN O DOLASKU U BEOGRAD: Odnosi Srbije i Turske izvanredni i na najvišem nivou! Radujem se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 07:20

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su odnosi Srbije i Turske izvanredni i da su na najvišem nivou u novijoj političkoj istoriji...Erdogan je to rekao u četvrtak u Njujorku tokom kratkog susreta sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačić, u okviru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.