ERDOGAN O DOLASKU U BEOGRAD: Odnosi Srbije i Turske izvanredni i na najvišem nivou! Radujem se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERDOGAN O DOLASKU U BEOGRAD: Odnosi Srbije i Turske izvanredni i na najvišem nivou! Radujem se...

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su odnosi Srbije i Turske izvanredni i da su na najvišem nivou u novijoj političkoj istoriji.

Erdogan je to rekao u četvrtak u Njujorku tokom kratkog susreta sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačić, u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Kako je saopštilo Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spoljnih poslova, prilikom srdačnog susreta sa šefom srpske diplomatije, turski predsednik je preneo da se raduje svom skorom dolasku u Srbiju i istakao je da se raduje tradicionalnom srpskom gostoprimstvu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Izvanredni odnosi Srbije i Turske

Izvor: Blic, 27.Sep.2019

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su odnosi Srbije i Turske izvanredni i da su na najviššem nivou u novijoj političkoj istoriji.

Nastavak na Blic...

Erdogan: Srbija i Turska, odlično

Izvor: B92, 27.Sep.2019

Njujork -- Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio da su odnosi Srbije i Turske izvanredni i da su na najvišem nivou u novijoj političkoj istoriji...Erdogan je to rekao u četvrtak u Njujorku tokom kratkog susreta sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačić, u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.