Izvor: RTS, 31.Jul.2021, 22:29

Erdogan: Priveden osumnjičeni za podmetanje požara

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan objavio je večeras da je privedena osoba koja možda stoji iza niza požara u zemlji.
Redžep Tajip Erdogan je dodao da je obaveza - pronaći odgovorne za paljenje šuma.

"Jedna osoba je privedena u vezi sa požarom u Milasu. Naša je obaveza da pronađemo odgovorne za paljenje šuma", izjavio je Erdogan na konferenciji za novinare u Marmarisu, prenosi Tas.
U požarima u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Turskoj, u regionu Antalija, život je usled vatrenih stihija izgubilo šest osoba, dok su iz Bodruma zbog požara evakuisani turisti.
Većina šumskih požara u Turskoj sada je pod kontrolom, dok su još pod vatrom područja na zapadu zemlje, saopštili su tamošnji zvaničnici. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Turskoj aktivno još pet požara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2021, 12:04

Turska je stavila pod kontrolu 107 od ukupno 112 šumskih požara koji besne širom zemlje, izjavio je danas ministar šumarstva i poljoprivrede Bekir Pakdemirli...On je naveo da su još dva požara aktivna u Antaliji i tri u gradu Mugla, prenosi Anadolija..."Stavili smo pod kontrolu 107 od 112 šumskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.