Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Puleni Milana Gurovića razbili Turke

Srbija je rezultatom 73:58 porazila Tursku.
U borbi za plasman od 9. do 12. mesta, naši košarkaši su upisali drugu pobedu. Danas je ekipa Milana Gurovića bila bolja od vršnjaka iz Turske i to u svakoj deonici igre, sem poslednje.
Na samom početku je Srbija bila blizu dvocifrene prednosti, koju je stekla tek u drugom kvartalu. U tim momentima igre se nije primećivao izostanak Boriše Simanića koji je ipak doživeo samo distorziju skočnog zgloba >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u meču sa Izraelom.
U drugom poluvremenu su naši igrači nastavili furiozno, dvocifrena prednost je brzo rasla i do kraja utakmice bila ubedljiva.
Momirov je imao najviše poena u timu Srbije, 15, 12 je ubacio Radanov, a Uskoković 11. Glišić je utakmicu završio sa devet poena i čak 15 skokova.
U protivničkom taboru je Atar ubacio 20, dok je jedini dvocifreni pored njega bio Sajbir sa 10.
The post EP: Puleni Milana Gurovića razbili Turke appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NBA: Bjelica će sanjati Milsapa, Harden učestvovao u 60 poena (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2016, 10:09

Noćas je odigrano osam mečeva najjače košarkaške lige.. Minesota je ostvarila tek devetu pobedu protiv favorizovane Atlante. “Vukovi” su bolje otvorili meč i već sredinom prvog kvartala došli do dvocifrene razlike koju su brzo prokockali. Ni vodstvo Altanta nije bilo dugotrajno, Timbervulfsi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.