EL - Obradović bolji od Pešića!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Obradović bolji od Pešića!

Da li je iko očekivao da će turski tim ovako lako odneti pobedu?

Poslednja utakmica desetog kola Evrolige. Barselona je dočekala moćni Fener, a gosti su odneli pobedu rezultatom 65:84.

Željko Obradović je pokazao zašto je njegov tim uz CSKA i Real glavni favorit za osvajanje Evrolige. Gosti su pokazali koliko su nadmoćni, i to protiv Barselone koja igra odlično u poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nalazi se na poziciji koja vodi u plej of. Od samog starta, turski tim je preuzeo inicijativu i do kraja meča prednost se samo uvećavala. Drugo poluvreme je obeležila fantastična odbrana gostiju, koji su dozvolili samo 29 poena u trećoj i četvrtoj četvrtini, a ukupno samo 65 za ceo meč.

Kada je tim Barselone u pitanju, jedini koji su odigrali donekle solidan meč su Adam Hanga i Kajl Kjurik. Hanga je postigao 16 poena, dok je Kjurik zabeležio 10 poena. Gosti su imali ogroman broj raspoloženih igrača, a najviše poena je postigao Muhamed Ali (Bobi Dikson). On je postigao 16 poena, a dvocifreni su bili i Jan Veseli sa 11 poena, Marko Gudurić sa 13 poena, Nikolo Meli sa 10 poena i Luiđi Datome sa 11 poena.

Fenerbahče sada ima skor 9 pobeda i 1 poraz i dele prvo mesto sa ekipom iz Moskve. Barselona je upisala četvrti poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.