Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024, 10:26

Državljanka Turske vozila BMW brzinom preko 220 km/h, ograničenje 80

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su zaustavili vozilo BMW koje se na državnom putu Doljevac-Niš kretalo brzinom od 221,3 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat, saopštio je danas MUP.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozila preko 200 km/h na putu Doljevac – Niš: Uhapšena turska državljanka

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2024

Policijski presretač je na putu Doljevac - Niš sustigao, a nakon toga isključio iz saobraćaja tursku državljanku staru 50 godina, koja je vozila 221 kilometara na čas, na putu gde je dozvoljena brzina 80, objavio je MUP na Instagramu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pedesetogodišnja žena vozila 220 kilometara na sat na putu Doljevac-Niš

Izvor: JužneVesti.com, 07.Mar.2024

Na delu puta između Doljevca i Niša, gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat, 50-godišnja žena je vozila brzinom od 221,3 kilometara na sat, a presreli su je policajci...Snimak presretanja je objavljen na zvaničnom Instagram nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova, a u statusu se navodi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.