Došlo je do pomaka u pregovorima, Željko Obradović sutra u Beogradu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 18:07

Došlo je do pomaka u pregovorima, Željko Obradović sutra u Beogradu!

Nove informacije iz Turske.

Kako prenosi turski novinar Ismail Šenol, danas je održan novi sastanak između čelnika Fenerbahčea i srpskog stručnjaka Željka Obradovića.

Popularnom Žocu ističe ugovor sa klubom, nedavno se iz Beograda vratio u Istanbul, kako bi pregovarao sa čelnicima Fenera o eventualnom nastavku saradnje.

Budžet kluba iz Istanbula će biti značajno manji nego minule sezone, navodno će sa 30 miliona evra pasti na oko 20, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << znači i da će veliki broj igrača napustiti klub.

Zbog svega, stekao se utisak da Obradović ipak neće nastaviti saradnju sa Fenerbahčeom, ali Šenol prenosi nove informacije.

Naime, četvrti dan sastančenja okončan je u daleko pozitivnijoj atmosferi, što daje nadu turskom klubu da bi najtrofejniji evropski stručnjak mogao da produži saradnju.

Na sastanku se govorilo i o ugovorima igrača, a izgleda da će Žoc konačnu odluku doneti u Beogradu.

Naime, on se već sutra vraća u srpsku prestonicu, u kojoj je bio u poslednjih par meseci, tačnije od kako je prekinuta sezona.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.