Željko i Fener - drugi sastanak odložen

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020, 22:45

Željko i Fener - drugi sastanak odložen

Željko Obradović sve bliži odlasku.

Nakon prve runde pregovora Željka Obradovića i uprave Fenerbahčea nije postignut dogovor, turski mediji su preneli da je to bilo napornih dva sata razgovora i da je Željko nešto bliži odlasku nego ostanku.

Očekivao se drugi sastanak, druga runda, ali do nje nije došlo danas kako je bilo očekivano.

Sastanak je odložen, tačan datum se još uvek ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i biće dogovoren u najskorijem roku što je u interesu obe strane.

Fener je najavio da će smanjiti budžet za sledeću sezonu, kao i da će otići nekoliko igrača među kojima je najverovatnije i Nikola Kalinić, srpski košarkaš.

Obradović ostaje bez ugovora, videćemo kakav će ishod biti...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Došlo je do pomaka u pregovorima, Željko Obradović sutra u Beogradu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 18:07

Nove informacije iz Turske...Kako prenosi turski novinar Ismail Šenol, danas je održan novi sastanak između čelnika Fenerbahčea i srpskog stručnjaka Željka Obradovića...Popularnom Žocu ističe ugovor sa klubom, nedavno se iz Beograda vratio u Istanbul, kako bi pregovarao sa čelnicima Fenera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.