Borisov: Srbija se može povezati sa „Turskim tokom”

Izvor: Vostok.rs, 10.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borisov: Srbija se može povezati sa „Turskim tokom”

Dokumenti koji se odnose na učešće Srbije u nastavku gasovoda "Turski tok" mogu biti potpisani u januaru tokom posete ruskog predsednika Beogradu, rekao je potpredsednik ruske vlade Jurij Borisov.
"Što se tiče pitanja o `Turskom toku`, imamo pravac po kojim se krećemo. Nadam se da određeni sporazumi mogu sa velikom verovatnoćom biti potpisani tokom posete našeg predsednika Srbiji", rekao je Borisov. Projekat "Turski tok" podrazumeva izgradnju gasovoda koji se sastoji od dva kraka kapaciteta 15,75 milijardi kubnih metara. Prva linija je namenjena da isporučuje gas turskim potrošačima, a druga da snabdeva gasom zemlje južne i jugoistočne Evrope.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.