Borba majke za decu: Protest ispred vlade, pismo Vučiću

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba majke za decu: Protest ispred vlade, pismo Vučiću

Predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću danas je uručeno protestno pismo Slavice Burmazović, majke troje dece kojoj je suprug oteo decu i odveo ih u Tursku.

Burmazović je danas protestvovala ispred Vlade Srbije. Protestu su se, kao podrška pridružile žene koje su pretrpele nasilje u porodici, a koje su bile stanovnice Sigurne kuće.

Prema njenim rečima, niko se od državnih institucija nije odazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << njenom apelu, tako da je bila prinuđena da protestnim pismom apeluje na pomoć premijera, Ministarstva pravde i Ministarstva spoljnih poslova.

"Otac je moje troje dece odveo polovinom avgusta prošle godine u Tursku, s tim da im se u zadnjih pet meseci gubi svaki trag", kazala je majka otete dece agenciji Beta.

Ona je rekla da su deca oteta, iako su po Haškoj konvenciji pripala njoj.

Na protestu ispred Vlade Srbije je bilo desetak učesnika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAPAJ Majka otete dece uputila protestno pismo Vučiću

Izvor: Blic, 28.Nov.2016

Predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću danas je uručeno protestno pismo Slavice Burmazović, majke troje dece kojoj je suprug oteo decu i odveo ih u Tursku...Burmazović je danas protestvovala ispred Vlade Srbije. Protestu su se, kao podrška pridružile žene koje su pretrpele nasilje u porodici,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.