Izvor: Blic, 28.Nov.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAPAJ Majka otete dece uputila protestno pismo Vučiću

Predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću danas je uručeno protestno pismo Slavice Burmazović, majke troje dece kojoj je suprug oteo decu i odveo ih u Tursku.

Burmazović je danas protestvovala ispred Vlade Srbije. Protestu su se, kao podrška pridružile žene koje su pretrpele nasilje u porodici, a koje su bile stanovnice Sigurne kuće.

Prema njenim rečima, niko se od državnih institucija nije odazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njenom apelu, tako da je bila prinudjena da protestnim pismom apeluje na pomoć premijera, Ministarstva pravde i Ministarstva spoljnih poslova.

- Otac je moje troje dece odveo polovinom avgusta prošle godine u Tursku, s tim da im se u zadnjih pet meseci gubi svaki trag - kazala je majka otete dece agenciji Beta.

Ona je rekla da su deca oteta, iako su po Haškoj konvenciji pripala njoj.

Na protestu ispred Vlade Srbije je bilo desetak učesnika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majka otete dece uputila protestno pismo Vučiću

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2016

Protestno pismo Slavice Burmazović, majke kojoj je suprug oteo decu i odveo ih u Tursku, uručeno je predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću...Burmazović je danas protestvovala ispred Vlade Srbije. Protestu su se, kao podrška pridružile žene koje su pretrpele nasilje u porodici, a koje su bile...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.