Blažič otišao iz Cedevita Olimpije – naredni klub poznat

Izvor: B92, 07.Jul.2022, 18:09

Blažič otišao iz Cedevita Olimpije – naredni klub poznat

Slovenački košarkaš Jaka Blažič napustio je Cedevita Olimpiju i karijeru će nastaviti u Turskoj.

On će od naredne sezone braniti boje Bahčešehira, osvajača FIBA Evrokupa.

Jaka je tokom karijere branio boje Triglava, Slovana, Olimpije, Crvene zvezde, Baskonije, Andore, Barselone, Cedevita Olimpije.

Blažič je osvojio titulu prvaka Evrope sa Slovenijom 2017. godine, osvojio je ABA ligu sa Crvenom zvezdom, šampionat Srbije uz dva trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Kupu, dva puta šampionat Slovenije uz tri trofeja u Kupu.

Cedevita Olimpija ima velike ambicije u sledećoj sezoni, a izvesno je da u Ljubljani ostaju Edo Murić, Alen Omić, Amar Alibegović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jusup šesti put na klupi Zadra

Izvor: B92, 07.Jul.2022

Košarkaški klub Zadar saopštio je da će Danijel Jusup šesti put u karijeri sesti na klupu tog kluba kao glavni trener...Jusup je prošle sezone vodio ekipu Širokog do polufinala ABA 2 Lige, u kojem je njegova ekipa poražena od skopskog MZT-a...Što se tiče Lige za prvaka Prvenstva BiH, Široki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.