Atamanu propao plan, PAO pronašao alternativu za Pantera

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 10:23

Atamanu propao plan, PAO pronašao alternativu za Pantera

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman nikako nije bio zadovoljan kada je dobio vest da je Kevin Panter izabrao Barselonu.

Turski stručnjak je u svom tefteru već ubeležio i upario beka Partizana sa Lukom Vildosom, ali je ovaj imao druge planove.

Zato sada Ataman mora da se konsultuje sa vlasnikom Dimitrisom Janakopulosom i preusmeri svoju pažnju na drugog košarkaša.

Kako prenose mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Turskoj, prvi pik je košarkaš Fenebrahčea Tajler Dorsi.

Kako prenosi "Trend Basket", u Dorsijevom ugovoru, koji je na snai još dve godine, postoji izlazna klauzula koju je PAO spreman da plati. Interesovanje potvrđuje i grčka Gazeta, koja ističe da se tim iz Atine neće vraćati sa poboljšanom ponudom za Pantera.

U slučaju dovođenja Dorsija postoji još jedan problem, s obzirom na to da je reč o bivšem igraču Olimpijakosa. Stoga nije poznato koliko je on spreman da pređe u redove najvećeg rivala. U slučaju unose ponude...

Dorsi se vratio u Evropu nakon neuspelog pokušaja da se izbori za mesto u NBA sa ekipom Dalas Maveriksa. Od povratka je odigrao 13 utakmica za Fenerbahče i u proseku imao devet poena po utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MUNJEVITA REAKCIJA KLUBA: Stiže zamena za Pantera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023

E, to bi bila "bomba"....Američki košarkaš i kapiten Partizana, Kevin Panter odlučio je da karijeru nastavi u Barseloni. Ovaj transfer šokirao je mnoge, a posebno potresao verne navijače crno-belih koji su ostali bez daleko najboljeg u timu. Međutim, ova vest nije prijala ni košarkaškom stručnjaku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.