Atamanov apel navijačima pred Zvezdu: Pazite da ne oštetite klub, isprazniće nam halu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atamanov apel navijačima pred Zvezdu: Pazite da ne oštetite klub, isprazniće nam halu!

"Evroliga nam je poslala vrlo jasno i ozbiljno upozorenje da neće torelisati ni jednu ubačenu stvar na teren", rekao je strateg turskog kluba

Trener Galatasaraja Erin Ataman pozvao je navijače da se primereno ponašaju u sutrašnjoj utakmici (19.00, TV Sportklub 1) sa Crvenom zvezdom, kako turski klub ne bi bio suočen sa žestokom kaznama i pražnjenjem dvorane Abdi Ipekči.

Meč u Istanbulu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ponovo proglašen utakmicom visokog rizika, što se i očekivalo, s obzirom na dešavanja koja su se događala u prošlosti, a posebno pred dve godine kada je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković.

"Evroliga nam je poslala vrlo jasno i ozbiljno upozorenje da neće torelisati ni jednu ubačenu stvar na teren. Atmosfera će biti "paklena", ali naši navijači moraju da paze da ne oštete tim. Mi ćemo biti agresivni u polju, mi ćemo s vremena na vreme raspravljati sa sudijama, možda ćemo dobiti tehničku grešku, možda će naši igrači biti isključeni, ali navijači na tribinama se moraju držati usmenog odgovora. Ukoliko nešto padne na teren sutra, sledeći meč Evrolige na svom terenu protiv Fenerbahčea ćemo igrati bez publike", rekao je Ataman.

Crveno-beli stigli u Istanbul: Ne zanima nas ko je na drugoj strani

Iskusni strateg ima respekt prema ovom timu Crvene zvezde.

"Svaki meč u Evroligi je derbi, a posebno su teške ovakve utakmice koje moramo da pobedimo. U prvoj utakmici protiv CSKA smo izgubili zbog naših grešaka i igre u odbrani. Prošlo je nedelju dana, pobedili smo i igrali dobro u nedljeu, a Evroliga za nas sada praktično počinje. Crvena zvezda je jak, iskusan tim, iako ima mlade igrače, što pokazuje rezultat iz prošle sezone kada su igrali plej-of. Moramo da budemo vrlo oprezni", rekao Ataman.

KVOTA NA POBEDU CRVENE ZVEZDE – 3,25!

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ATAMAN PRED ZVEZDU: Na terenu će biti svega, navijači treba da paze, Evroliga preti brutalnom kaznom

Izvor: Kurir, 20.Okt.2016

...- Evroliga nam je poslala vrlo jasno i ozbiljno upozorenje da neće tolerisati ni jednu ubačenu stvar na teren Atmosfera će biti "paklena", ali naši navijači moraju da paze da ne oštete tim Ukoliko nešto padne na teren, sledeći meč Evrolige na svom terenu protiv Fenerbahčea ćemo igrati bez...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.