AVAZ JAVNO PITA: Traže dlaku u jajetu Vučiću, a gde su Erdoganove vakcine

Izvor: Kurir, 02.Mar.2021, 16:31

AVAZ JAVNO PITA: Traže dlaku u jajetu Vučiću, a gde su Erdoganove vakcine

Federacija BiH je danas od Srbije i predsednika Aleksandra Vučića dobila prve vakcine, a sarajevski Avaz tim povodom konstatuje da, ako već neko relativizuje i podozrivo gleda na gest srpskog predsednika, tražeći "političku i diplomatsku dlaku u jajetu", zašto istim aršinima ne posmatra i upadljivu pasivnost Turske u borbi BiH s pandemijom korona virusa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SARAJEVSKI LIST POGODIO PRAVO U CENTAR: Traže dlaku u jajetu Vučiću, a gde su Erdoganove vakcine? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021

U komentaru Avaza pod naslovom "Na redu je Erdogan", autor se pita gde u svemu, doduše, kako navodi, samo na rečima veliki prijatelji BiH...Federacija BiH je danas od Srbije i predsednika Aleksandra Vučića dobila prve vakcine, a sarajevski Avaz tim povodom konstatuje da, ako već neko relativizuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.