VUČIĆEV POTEZ DIREKTAN ŠAMAR U LICE ZA NESPOSOBNE POLITIČARE Građani BiH hvale vredan gest srpskog predsednika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 22:54

"VUČIĆEV POTEZ DIREKTAN ŠAMAR U LICE ZA NESPOSOBNE POLITIČARE" Građani BiH hvale vredan gest srpskog predsednika (FOTO)

Kako piše Avaz, BiH je ostala jedina država u Evropi koja još uvek nema vakcinu protiv korona virusa

Nakon najavljene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu nižu se pozitivne reakcije stanovništva BiH, a mediji pohvalno pišu o uspesima naše zemlje sa imunizacijom.

. Iz tog lista navode da je Srbija uspela za to vreme da nabavi čak četiri vrste vakcina, i da je druga država u Evropi po imunizaciji.

- Predsednik Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić sutra stiže u posetu našoj zemlji, prilikom čega će donirati i 10.000 vakcina. Ovaj Vučićev potez direktan je šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH, ali i hvale vredan čin i gest srpskog predsednika koji će na ovaj način barem donekle ublažiti štetu katastrofalne nesposobnosti naše zemlje - piše Avaz.

Ovaj veliki čin su prepoznali i građani Bosne i Hercegovine, koji su u komentarima ispod "Avazovog" teksta redom pozdravljali Vučićev potez, ali i nisu krili razočarenje vlastima u BiH.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donacija vakcina Srbije ocenjena kao „poniženje nesposobnim političarima BiH“

Izvor: Danas, 02.Mar.2021, 00:09

Najavljenu donaciju vakcina Bosni i Hercegovini sarajevski mediji ocenili su danas kao "direktan šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH", navodeći da će vakcine protiv korona virusa koje donira Srbija "barem donekle ublažiti štetu katastrofalne nesposobnosti" političkih čelnika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.