ABA - Zadar jači za novog Amerikanca

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Zadar jači za novog Amerikanca

Još jedan doprinos ''nikad jačoj'' ABA ligi.

Prelazni rok ovog leta u ABA ligi je veoma zanimljiv, veliki broj novih igrača iz inostranstva igraće naredne sezone u regionalnoj ligi, a doprinos tome daju i Zadrani, koji su danas angažovali Amerikanca Brajona Alena.

Ovaj momak ima 27 godina, a igra na poziciji plejmejkera, kao i klasičnog beka.

Počeo je u NCAA ligi, odakle se preselio u Evropu, gde je do sada nastupao u poljskom Lubinu, turskoj Karšijaki, italijanskoj Breši.

Zadar je prethodno angažovao i Ivu Ivanova, Ivana Siriščevića, Džejmsa Fara, Karla Uljarevića i Jana Palokaja.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zadar doveo američkog pleja – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Predstojeća ABA liga biće jedna od jačih u poslednje vreme. Pažnja će morati da se obrati na Zadar koji je jači za američkog plejmejkera Brajona Alena. U pitanju je košarkaš rođen pre 27 godina u Merilendu i visok je 191 cm.. Od 2 sata u WNBA igraju Dalas – Los Anđeles, a u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.