Izvor: Blic, 06.Mar.2022, 18:46

Večeras se zatvara 50. Fest: Tokom 10 dana trajanja održano je 380 projekcija, prodato 52.000 ulaznica...

Na današnjoj, završnoj konferenciji za medije 50. Festa, novinarima su se obratili Ivan Karl, gradski sekretar za kulturu i predsednik Odbora Festa, Jugoslav Pantelić umetnički direktor Festa, Damir Handanović v.d. direktora Cebefa, Vanja Vuksanović, producenktinja Festa i Gordan Matić, direktor Filmskog centra Srbije.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PostFestum od 7. do 13. marta

Izvor: Danas, 06.Mar.2022

Tokom 10 dana trajanja 50. jubilarnog Festa održano je 380 projekcija, devet premijera domaćih filmova, došlo je 116 gostiju a, zaključno sa 5. martom, prodato je 52.000 ulaznica, saopšteno je na završnoj konferenciji za novinare uz napomenu da je to uspeh, ako se ima u vidu da se fest ove godine...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.