Izvor: Blic, 20.Sep.2021, 00:14

"UMRLI SU I PEVAČI BEZ VAŠIH STIHOVA, VI ĆETE VEČNO ŽIVETI" Rasta, Ana i Nataša se oprostili od Marine I BAŠ JE LIČNO: "Voli te tvoja celog života guska"

Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini. Marina je napisala najlepše domaće hitove, a za njene tekstove kažu da su poezija. Sa njom odlazi cela jedna istorija i kako mnogi tvrde više ništa neće biti isto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"FLOJD, FLOJD, FLOJD..." Malo ko zna da je Marina Tucaković napisala i OVIH 10 ČUVENIH PESAMA

Izvor: Blic, 20.Sep.2021

MarinaTucaković, muzički tekstopisac preminula je juče nakon teške bolesti u 67. godini. Skoro da nema zvezde koja nije sarađivala sa njom, a neke od najpoznatijih pesama Marina je upravo napisala za Zdravka Čolića, Zanu, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Seku Aleksić, Cecu Ražnatović, Harisa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.