Izvor: Blic, 25.Feb.2022, 10:29

UKRAJINSKA PEVAČICA ODUSTALA OD EVROVIZIJE Evo koga šalju u Torino umesto nje: "U teškim vremenima za našu zemlju, pokazaćemo svima ko smo"

Nakon što je ukrajinska pevačica Alina Paš odustala od takmičenja na Evroviziji, organizacioni odbor ukrajinskog Vidbira, tamošnjeg izbora za predstavnika na ovom takmičenju, odlučio je koja će pesma njihovu zemlju predstavljati u Torinu. Ukrajina u Italiju šalje sastav Kalush Orchestra i pesmu "Stefania".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukrajina ima novog predstavnika na Evroviziji, Rusija može da učestvuje

Izvor: OkRadio.rs, 25.Feb.2022

Nakon što je ukrajinska pevačica Alina Paš odustala od takmičenja na Evroviziji, organizacioni odbor ukrajinskog Vidbira, tamošnjeg izbora za predstavnika na ovom muzičkom takmičenju, odlučio je da će njihovu zemlju u Italiji predstavljati sastav Kalush Orchestra sa numerom "Stefania". Prethodno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.