Izvor: Blic, 24.Nov.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tusk: Preporučiću potvrdu Bregzita, niko nema razloga za sreću

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da će preporučiti čelnicima država članica EU da potvrde sporazum o Bregzitu o kojem je Brisel pregovarao sa Velikom Britanijom, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija i EU postigle dogovor o Gibraltaru

Izvor: RTS, 24.Nov.2018

Madrid je postigao dogovor s Evropskom unijom o Gibraltaru, čime je otvoren put za održavanje sutrašnjeg samita EU u Briselu. Ujedinjeno Kraljevstvo će uvek biti uz Gibraltar, izjavila premijerka Tereza Mej. Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk rekao je da će preporučiti čelnicima država...

Nastavak na RTS...

Usvojen dogovor o Brexitu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2018, 12:03

​BRISEL - Lideri EU usvojili su danas na samitu u Briselu dogovor o Brexitu, izjavio je danas predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.