Izvor: Blic, 25.Jul.2021, 14:13

"Ruska mornarica može da otkrije SVAKOG NEPRIJATELJA": Putin obišao vojne brodove na paradi u Sankt Peterburgu (FOTO, VIDEO)

Rusija neprestano i uspešno usavršava oružje mornarice, sposobna je da otkrije bilo kog neprijatelja i ako je potrebno da mu nanese udarac koji ne može da izbegne, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u Sankt Peterburgu pred početak Glavne pomorske parade povodom Dana mornarice.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Vojna parada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika parada ruske flote; prikazana najnovija podmornica na nuklearni pogon FOTO/ VIDEO

Izvor: B92, 25.Jul.2021

Moskva -- U Sankt Peterburgu je održana tradicionalna godišnja parada ruske mornarice...Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da je flota te zemlje među najjačima na svetu i poručuje da je, ako treba, sposobna da neprijatelju nanese i smrtonosni udarac...Tokom parade je prikazano više od 50 brodova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.