Izvor: BalkanRock.com, 10.Jan.2024, 14:07

Tom Morello, koosnivač Rage Against the Machine, oglasio se nakon ponovnog razlaza benda

Povodom otkazane turneje i ponovnog razlaza čuvenog Rage Against the Machine, na mrežama se oglasio i Tom Morello, koosnivač i predvodnik društvenog aktivizma benda i jedan od vodećih svetskih gitarista koji će nastupiti i na ovogodišnjem EXIT festivalu. Nakon što je bubnjar RATM, Brad Wilk, na samom početku godine na svom Instagram nalogu objavio da […] The post Tom Morello, koosnivač Rage Against the Machine, oglasio se nakon ponovnog razlaza benda first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Tom Morello, koosnivač Rage Against the Machine, oglasio se nakon ponovnog razlaza benda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2024

Povodom otkazane turneje i ponovnog razlaza čuvenog Rage Against the Machine, na mrežama se oglasio i Tom Morello, koosnivač i predvodnik društvenog aktivizma benda i jedan od vodećih svetskih gitarista koji će nastupiti i na ovogodišnjem EXIT festivalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.