Izvor: Blic, 31.Jul.2021, 12:19

PRVE FOTOGRAFIJE BRANISLAVA LEČIĆA I NJEGOVE DEVOJKE Uživaju na moru, konačno otkrio njen identitet

Glumac Branislav Lečić, objavio je prve zajedničke fotografije sa devojkom Jelenom, sa kojom je u vezi oko dve godine. Njih dvoje tople julske dane provodi na moru, a iako glumac nije naznačio na kojoj egzotičnoj destinaciji letuje, očigledno je da uživa jer mu društvo pravi njegova nova devojka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon prvih fotografija Branislava Lečića i njegove devojke OGLASILA SE NINA - i to kako! Komentari pršte i JEDNO je sigurno

Izvor: Blic, 31.Jul.2021

Glumac Branislav Lečić, objavio je prve zajedničke fotografije sa devojkom Jelenom sa kojom uživa na moru. Međutim, ne uživaju samo oni, a da to da do znanja potrudila se Nina Radulović, koja je odmah potom podelila fotografije sa svog odmora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.