Izvor: Blic, 26.Mar.2023, 14:01

Kurti se sastao sa predsednikom Albanije: Saglasnost Prištine i Beograda garancija za mir i stabilnost u regionu

Predsednik Albanije Bajram Begaj razgovarao je danas u Tirani sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem o najnovijim događajima u vezi sa pregovorima Kosova i Srbije i tom prilikom istakao da je saglasnost strana o sprovođenju Aneksa garancija za mir, stabilnost i budućnost regiona u EU.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama: Podstakao sam Kurtija da započne realizaciju Sporazuma

Izvor: B92, 26.Mar.2023

Premijer Albanije Edi Rama sastao se sa tzv. premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem tokom njegove posete Albaniji...Tom prilikom je istakao da Kosovo mora da počne sa realizacijom dogovora iz Ohrida, uključujuči ZSO i SPC...Edi Rama je na Fejsbuku naveo da je sa Kurtijem koga je nazvao "posebnim prijateljem"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.