Izvor: Blic, 26.Feb.2020, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurti: Ne nameravamo da šaljemo KBS na sever Kosova

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, izjavio je danas da ne namerava da šalje pripadnike Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) na sever Kosova, već da je objavljivanjem prepiske hteo da razjasni dogovor iz 2013. tadašnjeg generalnog sekretara NATO Andresa Fog Rasmusena i Hašima Tačija, koji je bio premijer.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kurti: Hteo sam da razjasnim

Izvor: B92, 26.Feb.2020

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da ne namerava da šalje pripadnike kosovskih bezbednosnih snaga na sever KiM...On je kazao da je objavljivanjem prepiske hteo da razjasni dogovor iz 2013. tadašnjeg generalnog sekretara NATO Andresa Fog Rasmusena i Hašima Tačija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.