Izvor: Blic, 19.Nov.2022, 17:56

KURTIJEVA PARALELNA STVARNOST Sa zvaničnikom SAD pričao o Kosovu, delove razgovora malo IZMISLIO, a onda je usledilo JAVNO RASKRINKAVANJE

Jedan razgovor, dva političara i dva potpuno različita izveštaja izgovorenih reči. Baš to se desilo sa telefonskim konsultacijama Aljbina Kurtija i savetnika Stejt departmenta Dereka Šolea. Kurti je ovaj kontakt sa visokim zvaničnikom SAD hteo da prikaže u svoju korist, ali mu je ubrzo stigao hladan tuš jer je Šole jasno stavio do znanja da nije bio nimalo blagonaklon i da je kosovskom premijeru očitao bukvicu sa sve listom zahteva koje bi trebalo da ispuni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HLADAN TUŠ ZA KURTIJA Pokušao da se pohvali, a onda mu je stigla javna opomena

Izvor: Blic, 19.Nov.2022

Američki državni podsekretar Derek Šole i Aljbin Kurti, danas su razgovarali telefonom o situaciji na Kosovu i Metohiji, tablicama i o izbegavanju mogućih eskalacija. Međutim, nakon telefonske konsultacije, dva političara su imala potpuno različite izveštaje izgovorenih reči.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.