Izvor: Blic, 12.Avg.2020, 21:46

Grčka nam je produžila zabranu ulaska, u Crnu Goru još ne možemo, za Hrvatsku treba negativan PCR, ali ovde možemo već sutra!

Letovanje u Srbiji mnogima do 2020. godine nije bilo ni na petom mestu kada se radi o destinacijama na kojima se može naći spas od gradske vreve i provesti godišnji odmor. Pandemija korona virusa je iz korena promenila naš život i navike, a jedna od stvari je i to što smo konačno uvideli potencijal i lepotu prirodnih resursa naše zemlje.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GDE OTIĆI NA LETOVANJE? Srbima je Grčka stavila rampu, u Crnu Goru još uvek ne možemo, ali OVDE MOŽEMO VEĆ SUTRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020

Letovanje u Srbiji mnogima do 2020. godine nije bilo ni na petom mestu kada se radi o destinacijama na kojima se može naći spas od gradske vreve i provesti godišnji odmor...Pandemija korona virusa je iz korena promenila naš život i navike, a jedna od stvari je i to što smo konačno uvideli potencijal...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.